مسایل بین‌المللی

فراخوان فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری برای اول ماه مه 2007

در شرایط کنونی، طبقه کارگر جهان به اتحادیه‌های کارگری طبقاتی خویش در امر مبارزه متحد بر ضد شرکتهای فراملی و امپریالیسم نیازمند است. خواهران و برادران،
”فدراسیون جهانی سندیکاها“ درودهای رزم جویانه خویش را به کارگران جهان اعلام می‌کند. درود به مردمی که برای حق زندگی خود و برای حق خود در ساختن حال و آینده‌ای انسانی می‌رزمند. درود به آنهائی که برای رهائی خود از سلطه نیروهای اشغالگر و تجاوز سرمایه‌داران مبارزه می‌کنند. اول ماه مه روزی با اهمیتی عظیم برای طبقه کارگر است. از روز خیزش کارگران نساجی شیکاگو در اول ماه مه 1889 تا کنون، اول ماه مه روزی بوده است برای بررسی دست آوردهای مبارزه سال پیشین و برنامه‌ریزی و تعیین اهداف مبارزاتی برای سال آینده. ابتکارات جدید ما می‌بایست با نیازها و خواست‌های کنونی قشرهای مردمی همخوان باشد.
رفقای گرامی،
تجاوزگری امپریالیست‌ها، جهانی شدن سرمایه، محدود کردن آزادی‌های دمکراتیک و حقوق کارگری و اتحادیه‌ای وجه مشخصه دورانی است که ما در آن زندگی می‌کنیم. دخالت‌های سازمان یافته آمریکا، ناتو و متحدان آنان منجر به کشتار کارگران و زحمتکشان در عراق، افغانستان، فلسطین، لبنان، کلمبیا، کوزوو، سومالی، سریلانکا و دیگر کشورها شده و می‌شود.
کشورهای دیگر همچون کوبا، ایران، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و سودان به آن خاطر که حاضر به گوش به فرمانی و همسوئی با خواست‌های جورج بوش، تونی بلر و متحدان آنها نیستند تهدید می‌شوند. سیاست‌های نیروهای امپریالیستی علاوه بر قربانیان جانی، به افزایش بیکاری، رشد فقر و استثمار و ایجاد موج مهاجرت منجر می‌شود. فقر و بیکاری زحمتکشان افزایش می‌یابد. آمار حقایق را آشکار می‌کند و کسی قادر به پرده‌پوشی آن نیست: ”800 میلیون نفر از گرسنگی رنج می‌برند. 200 میلیون کودک در فقر نکبت‌بار زندگی می‌کنند. 900 میلیون بزرگسال بی‌سوادند. 115 میلیون کودک قادر به رفتن به مدرسه نیستند. در همین حال، طبق پژوهش‌های دانشگاه ”اونه وایدر“ UNE-WIDER در هلسینکی، 2 درصد از مردمان این کره خاکی بیش از 60 درصد از ثروت آن‌را در اختیار خویش دارند. در قرن بیست و یکم هستند کارگرانی که دستمزد ماهیانه 25 تا 30 یورو دارند و از حقوق انسانی و سندیکائی محرومند.
بدهی کشورهای درحال رشد از مرز 140 بیلیون دلار آمریکائی گذشته است. بر اساس اطلاعات سازمان ملل متحد، شمار مهاجران اقتصادی و پناهندگان امروز به ترتیب 180 میلیون و 17 میلیون است، که معادل 3 درصد از جمعیت جهان است. در اتحادیه اروپا بیش از 20 میلیون مهاجر وجود دارد که 5 میلیون از آنها اروپائی هستند.“
وضع زحمتکشان در ایالات متحده آمریکا بسیار وخیم است: در سال 2006، درآمد 1درصد از جمعیت آمریکا به بیش از یک میلیون دلاری افزایش یافته است در حالی که درآمد 90 درصد از جمعیت این کشور کمتر از270 دلار در سال بوده است.
سیاست‌ها و اقدامات شرکتهای امپریالیستی و انحصار های فرا ملی در بیشتر کشورهای آفریقائی، آسیائی و آمریکای لاتین تاریک ترین دوران استعمار را به یاد می آورد. هیچ گاه چنین ثروتی در دستان این چنین تعداد اندکی جمع نشده است.
محدود کردن حقوق دموکراتیک و آزادی‌های سندیکائی هدف اصلی اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا است. آنها تحت عنوان مبارزه با ”تروریسم“، آزادی‌های فردی شهروندان را محدود می کنند، به نژاد پرستی و بیگانه ستیزی دامن می زنند و به وحشت آفرینی در میان مهاجرین اقتصادی دست می‌یازند. زندگی خصوصی ما را زیر نظر دارند. در بسیاری از کشورهای سرمایه‌داری فعالیت‌های سندیکائی ممنوع است، فعالان کارگری اخراج می‌شوند و اتحادیه‌ها غیر قانونی اعلام می‌شوند.
”فدراسیون جهانی سندیکاها“با بررسی و ارزیابی شرایط بین‌المللی، شعارهای زیر را به عنوان شعارهای اصلی خود برای اول ماه مه 2007 اعلام می‌کند:
حقوق کارگری برای همه
آزادی های سندیکائی برای همه
جهانی بدون استثمار
پیشرفت و صلح
کشتار و تعقیب فعالان کارگری را متوقف کنید
5 کوبائی زندانی در آمریکا را آزاد کنید
همبستگی بین‌المللی – انترناسیونالیسم
ما از تمام سازمان‌های وابسته به ”فدراسیون جهانی سندیکاها“و دوستداران آن می‌خواهیم که شعارهای ما را تبلیغ کنند. خواستار احقاق حقوق تمامی کارگران بشوند و برای آن مبارزه کنند. به خصوص به کارگران جوان، زنان کارگر، مهاجران و روشنفکران پیشرو تاکید بکنند که اشتغال معقول برای همه، کار تمام وقت و ثابت، پوشش تامین اجتماعی، دستمزد مناسب و رعایت کامل حقوق طبقه کارگر را بطلبند.

رفقای گرامی،
”فدراسیون جهانی سندیکاها“ مسیری نوین را پیش روی خویش دارد. ”فدراسیون جهانی سندیکاها“ بعد از پانزدهمین کنگره خود با روحیه‌ای تازه به گذشته خویش می نگرد و به سوی حال و آینده خویش گام بر می‌دارد.
امروز طبقه کارگر جهان به ”فدراسیون جهانی سندیکاها“ ی قدرتمندی احتیاج دارد که بتواند راهبر باشد، وضعیت جهانی را تحلیل کند، اتحادیه‌های کارگری مبارز را هماهنگ کند و فعالیت‌های خویش را به طور موثری سازمان بدهد. در شرایط کنونی، طبقه کارگر جهان به اتحادیه‌های کارگری طبقاتی خویش در امر مبارزه متحد بر ضد شرکتهای فراملی و امپریالیسم نیازمند است. طبقه کارگر جهان به اتحادیه‌های کارگری انترناسیونالیست، دموکراتیک و مدرن نیاز دارد. این آن ”فدراسیون جهانی سندیکاها“‌ یی است که ما در حال ساختنش هستیم.

زنده‌ باد روز جهانی کارگران!

کارگران جهان متحد شوید!
فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری- اول ماه مه 2007

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا