مسایل سیاسی روز

لحظه به لحظه با پیکار دلیرانه جنبش مردمی (1)

می ایستیم تا “سبز”مان را به یغما نبرند
در اجتماع میلیونی، بی نظیر و به یادماندنی مردم تهران
موسوی: شما مردم بت شکن هستید ، شیشه شکن نیستید . آن کسانی دیروز اتوبوسها و موتورها را آتش زدند که دیشب به خوابگاههای دانشجویی حمله کردند
خاتمی: اعتماد مردم لطمه دیده
تظاهرات صدها هزار نفری در تهران
بازداشت حداقل ۱۰۰ دانشجو در شهرهای مختلف طی ۲ روز گذشته
*یورش وحشیانه گزمگان ارتجاع به کوی دانشگاه تهران و دانشگاه اصفهان!
*مرگ بر ديكتاتور چه شاه باشه چه دكتر
فیلم ویدئویی زهرا رهنورد در تهران – 24 خرداد
*جمهوریت : حامیان میرحسین موسوی فردا دوشنبه از ساعت ١٦ تا ١٨ در سراسر كشور راهپیمایی می كنند.در تهران این راهپیمایی از میدان انقلاب تهران به سوی میدان آزادی انجام می شود و میرحسین خود پیشاپیش راهپیمایان
خواهد بود. این خبر را رییس ستاد میرحسین موسوی اعلام كرد .

* عصر جمهوری در کشور ما به پایان رسید – عطاالله مهاجرانی
* محسن امین‌زاده در گفتگو با موج سوم: اصلاح‌طلبان خواهان ابطال و تجدید انتخابات هستند
آخرین شماره روزنامه کلمه سبز که قبل از چاپ در تهران توقیف شد *
* بیانیه مشارکت، انتخابات را کودتای سیاسی خواند
* آمار واقعي انتخابات 22 خرداد لو رفت؛ موسوي با 21 ميليون راي، رئيس‌جمهور منتخب ايرانيان است
* موسوی: به مخالفت مدنی ادامه دهید
* کروبی: محمود احمدی نژاد را رییس جمهور ایران نمی دانم
* اعلامیه روابط عمومی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران درباره انتخابات رسوا!

می ایستیم تا “سبز”مان را به یغما نبرند
گزارشی از راهپیمایی میلیونی “سکوت” در اعتراض به تقلب در انتخابات
قلم – میلیونها تن از مردم تهران در اجتماعی بزرگ، مدنیت جامعه ایرانی را به رخ کشیدند و در راهپیمایی “سکوت” نسبت به تقلب در انتخابات اعتراض کردند.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، امروز تهران شاهد یکی از زیباترین اجتماعات مدنی بود که با وجود اعلام لغو آن به دلیل عدم صدور مجوز، آنچه می گذشت سند هوشیاری و عمق و ریشه حرکت مردم بود.

صبح امروز پس از آنکه مجوز برگزاری این همایش از سوی وزارت کشور صادر نشد، لغو راهپیمایی در دستور کار قرار گرفت اما از آنجایی که تمام کانال های ارتباطی مهندس موسوی با مردم بسته شده بود و سایت رسمی وی(قلم نیوز)نیز فیلتر بود، هیچ راه مطمئنی برای اعلام لغو راهپیمایی وجود نداشت. در این شرایط بود که میرحسین موسوی با نگرانی از احتمال برخورد با مردم و خشونت تصمیم گرفت برای تضمین امنیت راهپیمایان خود نیز با مردم همراه شود. حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی نیز اعلام کرد که با مردم همراه خواهد شد و سید محمد خاتمی نیز میرحسین و کروبی را تنها نگذاشت و به جمع راهپیمایان پیوست تا با حضور آنها یک اعتراض مدنی بدور از خشونت برگزار شود.

در طول مسیر راهپیمایی مردم با در دست داشتن نمادهای سبزشان و بالا گرفتن دست هایشان بدون سردادن هر گونه شعاری چندین کیلومتر را با هم پیمودند تا در تاریخ ایران ثبت کنند که آنها “خاشاک” نیستند، “ملت ایران” هستند.

مردم تهران از ساعت حدود 2 اغز نقاط مختلف به سمت خیابان انقلاب و میدان آزادی راه افتاده بودند؛ رودی در حرکت و آرام و با انگیزه و هدفمند را شکل داده بودند.

آنها دست هایشان را بالا گرفتند که بدون هیچ شعاری با نماد سبزشان و در سکوت نسبت به آنچه بر سر انتخابات و رایشان رفته بود اعتراض کنند.

مردم نسبت به اینکه معترضان به روند برگزاری انتخابات از سوی رییس جمهور، عده ای قلیل و خاشاک خوانده شده بودند، انتقاد داشتند و در طول مسیر می گفتند آقایان بیایند خاشاک را ببینند.

حاضران در این راهپیمایی نسبت به نحوه برگزاری انتخاب، دروغ گفتن مجدد به مردم و نسبت های ناروا دادن به آنها و سانسور شدن صدای میرحسین در جامعه اعتراض داشتند و در حالی که بدون شعار به راهپیمایی اشان به سمت آزادی ادامه می دادند این مسایل را با یکدیگر در میان می گذاشتند.

در طول مسیر راهپیمایی، مردم یکدیگر را به سکوت و آرامش دعوت می کردند و به یکدیگر یادآوری می کردند که هیچ سوت و دستی درکار نیست چرا که ما عزادار آرایمان و برخوردهای نامناسب با مردم هستیم.

زمانی که میرحسین موسوی در جمعیت حاضر شد، مردم حاضر به وجد آمدند اما خیلی سریع با یادآوری به یکدیگر سکوت را برقرار کردند و با الله اکبر از او استقبال کردند.

وقتی به دلیل فشرده شدن جمعیت نزدیک اتومبیل میرحسین، پای یکی از آنها زیر پرخ رفت، او بدون بروز احساس درد، می گفت “سر و جانم فدای موسوی” که با ابراز احساسات مردم همراه شد.

موسوی در جمع مردم در مقابل مسجد امام زمان(عج) نبش خیابان بهبودی تهران ایستاد و شروع به صحبت کرد، جمعیت حاضر درخواست داشتند که مسجد بلندگو در اختیار میرحسین بگذارد اما این اتفاق نیفتاد و میرحسین با یک بلندگوی دستی برای مردم سخن گفت که البته تعداد بسیار محدودی از مردم صدای وی را شنیدند.

سید محمد خاتمی نیز در همراهی با میرحسین و راهپیمایی میلیونی مردم حضور یافت و در جمع آنها سخن گفت اما سخنان او نیز به گوش همه مردم نرسید و آنها که شنیده بودند به آنها که او را ندیده بودند، سخنانش را نقل می کردند. مهدی کروبی نیز در مقابل دانشگاه صنعتی شریف ایستاده بود و به ابراز احساسات مردم پاسخ می گفت.

جمعیت از ساعت 6 بعد از ظهر در دو طرف خیابان یکی به سمت غربی و دیگری در بازگشت و به سمت شرق در حرکت بود.

جمعیت بسیار زیاد و چشمگیری از راهپیمایان در میدان آزادی نشستند و در آنجا بود که با هم شعارهایی می دادند و درد دل هایی رد و بدل می کردند.آنها شعار می دادند:

* – موسوی، موسوی رأی ما رو پس بگیر
* – موسوی، موسوی پرچم ایران ما رو پس بگیر
* – موسوی جونمه رییس جمهورمه
* – موسوی بیایی نیایی رییس جمهور مایی
* – تقلب یه درصد، دو درصد، نه پنجاه و سه درصد
* – رای ما رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن
* – رای ما رو پس بدید
* – دروغگو دروغگو 63 درصدت کو؟
* – این 63 درصد که میگن کو؟
* – ما خس و خاشاکیم؟
* – احمدی به گوش باش، ما مردمیم نه اوباش!

جمعیت حاضر درپایان بارها “الله اکبر” سر دادند.

در اجتماع میلیونی، بی نظیر و به یادماندنی مردم تهران
موسوی:کسانی اتوبوس آتش زدندکه دیشب به خوابگاه دانشجویی حمله کردند/نیروهای دولتی دست ازخشونت بردارند
قلم – مهندس میرحسین موسوی در راهپیمانی میلیونی مردم تهران در اعتراض به تقلب آشکار در رای آنها، با احترام به مردم و حامیانش تاکید کرد که آماده پرداختن هرگونه هزینه برای تحقق آرمان های ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، میرحسین موسوی در اجتماع میلیونی مردم تهران و راهپیمایی آنها از شرق تهران تا میدان آزادی در اعتراض به نحوه شمارش آرا اظهار کرد: سلام بر شما ملت عزیز، سلام بر شما هموطنان. آمده ام تا ادای احترام به این همه ایستادگی و آگاهی بکنم. گروههای سیاسی متعددی درخواست مجوز کرده بودند تا یک راهپیمایی در اعتراض به تقلبات وسیع در انتخابات صورت گیرد. چون اجازه داده نشد و بنده شنیدم ممکن است مردم حضور پیدا کنند، آمدم تا همه را ضمن دعوت برای دفاع از حق خود به آرامش دعوت بکنم . آمده ام ، تا بهاری سبز «استقامت کنم» تا «نماد سبز» را به «یغما» نبرند .

وی بیان کرد: شما مردم بت شکن هستید ، شیشه شکن نیستید . آن کسانی دیروز اتوبوسها و موتورها را آتش زدند که دیشب به خوابگاههای دانشجویی حمله کردند و وحشیانه ضمن شکستن دست و سر و پا ، عده ای را از پنجره ها بیرون ریختند و عده زیادی را دستگیر کردند .

موسوی تاکید کرد که بنده قویاً خواهان آزادی بی درنگ همه این عزیزان هستم و از نیروهای دولتی می خواهم،دست از خشونت علیه مردم و فرزندان آنها بردارند .

وی ادمه داد: مردم ما با شعارهای الله اکبر و زیر سایه پرچم سبز اهل بیت (ع) به صورت مسالمت آمیز احقاق حق خود را می خواهند و احساس می کنند به شعور آنها بی احترامی شده است . من نامه ای به شورای نگهبان نوشته ام و موارد تخلف را شرح داده ام، گر چه امیدوار به شورای نگهبان نیستم. تعداد زیادی از اعضای شورای نگهبان در طول انتخابات بی طرفی خود را نگه نداشتند و از کاندیدای دولتی حمایت کردند .

موسوی بیان کرد: من از شما ملت عزیز، زنان و مردان، دانشجویان، روحانیون، هنرمندان، بازاریان، کارگران و کارمندان وهمه اقشار تشکر می کنم، به ویژه از اقلیت های عزیز.

وی افزود: ما باید با الله اکبر هایمان و از طریق راههای قانونی به دنبال حق پایمال شدة مردم خود باشیم و بتوانیم جلوی این پدیده، این دروغ آخرین، یعنی این تقلب و شعبده بازی حیرت آور بایستیم.

موسوی اظهار کرد: راه حل بنده، ابطال این انتخابات مخدوش است و این کمترین هزینه را برای ملت ما خواهد داشت وگرنه از اعتماد ملت به دولت و نظام هیچ چیزی باقی نخواهد ماند. البته من به همه عزیرانی که به تشخیص خود، سایر کاندیداها را انتخاب کرده اند،احترام گذاشته و سر تعظیم فرود می‌آورم و اعتراضم به عدم مراعات امانتداری و تخلف فاحش دست اندرکاران انتخابات است.

وی ادامه داد: مردم ما بر سر این حق خود ایستاده اند و من هم آماده ام همه گونه هزینه ای را برای تحقق آرمان های
شما ملت عزیز بپردازم .

در اجتماع میلیونی، بی نظیر و به یادماندنی مردم تهران در اعتراض به تقلب در انتخابات
خاتمی: اعتماد مردم لطمه دیده است/باید به اعتراضات مسالمت آمیز و مدنی مردم توجه شایسته شود
قلم – رییس جمهور پیشین کشور اظهار کرد: اعتماد مردم به عنوان بزرگترین پشتوانه انقلاب و کشور لطمه دیده است.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، سید محمد خاتمی که برای شرکت در مراسم راهپیمایی میلیونی مردم تهران در اعتراض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری به میان مردم در خیابان آزادی تهران رفته بود؛ با سپاس از مردم به خاطر هوشیاری؛ حق خواهی و رفتار مدنی؛ ضمن توصیه بر تداوم حضور مدنی و آرام و متین و اعتراض منطقی آنان گفت: صدها هزارنفر در مسیری که تنها در روزهای انقلاب و بزرگداشت انقلاب اسلامی چنین جمعیتی به خود دیده در حقیقت اعتراضی روشن و صریح است به آنچه که به عنوان نتیجه انتخابات اعلام شده و نشان از این دارد که اعتماد مردم که بزرگترین پشتوانه انقلاب و کشور است لطمه دیده و همه باید برای بازگرداندن اعتماد ملی تلاش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: پاسخ به درخواست بر حق این مردم برای صیانت از آرائشان تجدید این انتخابات یا تعیین یک هیأت صاحب صلاحیت بی طرف و شجاع و حقیقت یاب (و نه آنان که خود در این ماجرا متهم هستند) برای بررسی ماجرایی است که بر این انتخابات گذشته است؛ انتخاباتی که دلایل و شواهد کافی مانع از اعتماد به نتایج اعلام شده آن می گردد!

خاتمی در پایان تاکید کرد: همه باید قدر این ملت شریف؛ بزرگوار و آگاه را بدانند و به اعتراضات مسالمت آمیز و مدنی آنان توجه شایسته بنمایند. این مردم پایه های نظام ما هستند و نظام را از خود می دانند و اگر اعتراضی هست در این است که چرا معیارهای اصلی انقلاب که از مهمترین آنها محوریت مردم و اهتمام به رأی و نظر آنهاست مورد خدشه و انحراف قرار می گیرد.

تظاهرات صدها هزار نفری در تهران

تجمع مسالمت‌آمیز معترضان به نتایح انتخابات، باشرکت صدها هزار نفر از مردم تهران برگزار شد. میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی در این تظاهرات حضور داشتند. در پایان تظاهرات تیراندازی شده و حداقل یک نفر کشته شد.

در حالی که میرحسین موسوی برای برگزاری تجمع از وزارت کشور درخواست مجوز کرده بود، ولی این اجازه به وی و حامیانش داده نشد. با این وجود ساعتی قبل از برگزاری تجمع در روز دوشنبه، سایت‌های حامی موسوی و کروبی اعلام کردند که برای دعوت مردم به آرامش، در مسیر تعیین‌شده حضور پیدا خواهند کرد. این راهپیمایی برای ساعت ۴ بعدازظهر روز دوشنبه بیست و پنجم خرداد و در مسیر میدان انقلاب تا میدان آزادی تدراک دیده شده بود.

شاهدان عینی از این تظاهرات برای ما گزارش می‌دهند:

ساعت ۱۵:۱۵ دقیقه، میدان انقلاب: «جمعیت خیلی زیاد است، ولی پراکنده است. هنوز آن جوری که بخواهند متمرکز باشند و شعار بدهند شروع نشده، ولی جمعیت بسیار زیاد است. بسیار زیاد، اصلا نمی‌توانم بگویم از این سر تا آن سر چه قدر جمعیت هست. همین جوری روان هستند و راه می‌روند. چون ظاهرا اجازه‌ی این که با این شیوه تجمع کنیم وجود ندارد. مطمئنا می‌آیند برخورد می‌کنند. جمعیت همچنان روان است. فقط دارند می‌روند. نیروهای امنیتی که خیلی زیادند، بویژه طرف میدان انقلاب که تمام نیروهای امنیتی هستند و هرچند متری هم چندتا نیروی امنیتی گذاشتند که آنجا کاملا مراقب هستند».

ساعت ۱۶ دروازه دولت: «ما الان در ایستگاه متروی دروازه دولت هستیم و می‌خواهیم تا با خط مترویی که تا میدان فردوسی می‌رود مسیر را ادامه دهیم اما خط مترو بسته است. مردم عصبانی شده‌اند و شعار می‌دهند و به طرف اتوبوس‌های BRT می‌روند اما این اتوبوس‌ها هم که در روزهای عادی بسیار تند تند حرکت می‌کنند اصلا امروز خبری از آنها نیست. ولی ملت پیاده به طرفغ میدان انقلاب راه افتاده‌اند».

تهران، خیابان آزادی، ۲۵ خرداد ۱۳۸۶Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: تهران، خیابان آزادی، ۲۵ خرداد ۱۳۸۶

از ساعت ۴ بعدازظهر تماس‌های تلفنی با ایران به طور کامل قطع شدند. اولین تماس ما بعد از آغاز تظاهرات در ساعت ۷/۵ بعدازظهر با محمد یزدان‌پناه، روزنامه‌‌نگار برقرار شد. وی تظاهرات امروز را اینگونه توصیف کرد: «جمعیت فوق‌العاده زیاد است یعنی واقعا نمی‌شود تخمین زد چه تعدادی از مردم خیابان‌های تهران را امروز پر کرده‌اند. واقعیت این است که حد فاصل میدان امام حسین تا میدان آزادی که نزدیک ۲۰ کیلومتر می‌شود به طور کامل توسط مردم و طرفداران مهندس موسوی پر شده بود و به شکل کاملا خودجوش و بدون هرگونه تبلیغاتی امروز شرکت کردند».

این روزنامه‌نگار تجمع امروز را بعد از انقلاب سال ۵۷ بی‌نظیرترین راهپیمایی در اعتراض به وضع موجود ارزیابی کرده و می‌گوید: «چنین راهپیمایی‌ای بعد از انقلاب اسلامی در اعتراض به وضع موجود واقعا بی‌نظیر بوده و در این سی سال گذشته ما هیچ راهپیمایی‌ای در این حدود و با این ابعاد و آن هم به شکل مسالمت‌آمیز نداشتیم».

یزدان‌پناه حجم زیاد جمعیت را مانع اعمال خشونت از طرف نیروهای پلیس و گارد ضد شورش و همینطور نیروهای لباس شخصی عنوان می‌کند که امروز نیز حضور داشته‌اند اما به گفته‌ی شاهدان عینی دست به اعمال خشونت نزده‌اند.

تظاهرکننده‌ی دیگری در راه بازگشت از راهپیمایی، تظاهرات امروز را اینگونه توصیف می‌کند:

تهران، خیابان آزادی، ۲۵ خرداد ۱۳۸۶Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: تهران، خیابان آزادی، ۲۵ خرداد ۱۳۸۶ساعت ۸ شب، تقاطع نواب و آزادی: «از نزدیک‌های چهارراه ولیعصر خیابان واقعا بند بود یعنی کل خیابان دیگر همه به طرف میدان انقلاب می‌رفتند. بعد رفتیم به طرف میدان انقلاب و آنجا خیلی وحشتناک شلوغ بود. سمت شمال میدان را باز گذاشته بودند که ملت رد شوند. به خیابان آزادی که رسیدیم دیگر تمام خیابان جمعیت تظاهرکننده بودند به سمت غرب. رسیدیم تا بهبودی. سر بهبودی دیگر جمعیت ایستاد، فکر کردیم که دیگر واقعا پر شده بعد فهمیدیم که دارند جمعیت را منتقل می‌کنند به سمت شمال خیابان، جنوب خیابان ماشین‌هایی که از آزادی آمده بودند ایستاده بودند».

به گفته‌ی وی جمعیت تا نزدیک میدان آزادی هیچگونه شعاری نمی‌دادند: «تا نزدیک میدان آزادی اصلا جمعیت شعار نمی‌دادند، می‌گفتند سکوت. فقط تابلو دست مردم بود و انگشتشان را به علامت پیروزی بلند می‌کردند و می‌گفتند سکوت، همین. حتی دست نمی‌زدند. می‌گفتند راهپیمایی سکوت. گاه گاهی هم یکی دو نفری می‌آمدند و می‌گفتند شیشه نشکنید، چیزی آتش نزنید، ما این کاره نیسیتم و این چیزها. منتها جلوی دانشگاه صنعتی شریف چون آنجا دانشجوها جمع شده بودند و خبرش هم پخش شده که ۱۳۰ تا ۱۴۰ استاد دانشگاه شریف در اعتراض به همین مسئله نتایج انتخابات یکجا استعفا دادند، مردم دیگر به هیجان آمدند و شعارها شروع شد و آنجا هم آقای کروبی ایستاده بودند با مردم دست می‌دادند. دیگر سکوت آنجا شکسته شد».

این تظاهرکننده شعارهای امروز جمعیت را اینگونه عنوان می‌کند: «شعارها خیلی متنوع بود با توجه به صحبتهای دیروز و پریروز احمدی نژاد و این اهانت‌هایی که کرده بود می‌گفتند خس و خاشاک تویی، دشمن ایران تویی. بعد می‌گفتند هاله‌ی نورو دیده، رای مارو ندیده. بعد رسیدیم جلوی ستاد بسیج کارخانجات نرسیده به میدان آزادی چندتا بسیجی آنجا ایستاده بودند مردم به طرفشان رفتند و شعار دادند بسیجی واقعی، همت بود و باکری، بعد می‌گفتند صدا و سیمای ما ننگ ما ننگ ما».

در تظاهرات امروز برای اولین بار پس از اعلام نتایج انتخابات، میرحسین موسوی در میان مردم ظاهر شد و از آنان خواست تا با حفظ آرامش خود تا پایان نتایج قطعی به حضور در صحنه ادامه دهند. موسوی همچنین برای برای برگزاری انتخابات مجدد اعلام آمادگی کرد.

شرکت‌گنندگان در تظاهرات امروز تهران می‌گویند، تظاهرکنندگان مردم را به اعتصاب سراسری در روز سه‌شنبه بیست و ششم خرداد دعوت کردند. همچنین اعلام کردند روز سه‌شنبه ساعت ۵بعدازظهر در میدان ولیعصر تجمع خواهند داشت.

تظاهرکنندگان اعلام کردند تا زمانی که دولت محمود احمدی‌نژاد بر سر کار است به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

به گزارش آسوشیتد پرس و نیز تلوزیون پرس تی.وی. بعد از پراکنده شدن مردم در میدان آزادی درگیری‌هایی روی داده و یک نفر با شلیک گلوله کشته و چند نفر مجروح شده‌اند. یک شاهد عینی وقوع تیراندازی را تایید کرد و گفت به چشم خود دیده که افراد مسلح از بالای یک ساختمان بلند در تقاطع محمدعلی جناح تیراندازی کرده‌اند. وی گفت مردم می‌گویند در جریان این تیراندازی‌ها سه تا چهار نفر کشته شده‌اند. هنوز منابع رسمی خبر کشته شدن این تعداد را تایید نکرده‌اند.

بازداشت حداقل ۱۰۰ دانشجو در شهرهای مختلف طی ۲ روز گذشته
خبرنامه امیرکبیر: طبق جدید ترین آمارهای رسیده از دانشگاه های مختلف کشور بیش از یک صد داشجو طی روز و شب گذشته بازداشت شده اند.

شب گذشته حداقل ۶۰ دانشجوی دانشگاه تهران ساکن کوی دانشگاه توسط نیروهای امنیتی پس از ضرب و شتم بازداشت شدند. در دانشگاه بابل نیز حداقل ۵ دانشجو بازداشت شدند. همچنین در دانشگاه های شیراز بیش از ۱۰ دانشجو توسط نیروهای ناشناس ربوده شدند. در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز تعدادی از دانشجویان بازداشت شدند که تاکنون اطلاعی از وضعیت آنان در درسترس نمی باشد.

همچنین حال برخی از دانشجویان زخمی شده در حمله انصار به کوی دانشگاه در شب گذشته بسیار وخیم گزارش شده است. چند تن از دانشجویان از ناحیه ی سر و گردن به شدت مجروح شدند.

به گفته دانشجویان گلوله های پلاستیکی به چشم دو دانشجو اصابت کرده و این دانشجویان به گفته پزشکان بینائی خود را از دست خواهند داد.

دیشب نیروهای مهاجم به اتاق های دانشجویان گاز اشک آور شلیک می کردند. دانشجویان نیز برای مقابله با اثرات گاز اشک آور، آتش روشن کردند که همین امر موجب اتش سوزی یکی از ساختمان های خوابگاه شد.

دانشجویان می گفتند نیروهای انصار برخی دانشجویان را از کتابخانه و نمازخانه خوابگاه و تخت های خود بیرون کشیده و مورد ضرب و شتم قرار دادند.

به گفته شاهدان عینی در دست اعضای انصار انواع سلاح های سرد از جمله ساتور، قمه و با توم از دیگر ابزارهای حمله بوده است.

یکی از دانشجویان به خبرنامه امیرکبیر گفت: «با چشمان خودم دیدم که دانشجویان را از پنجره های خوابگاه به بیروت پرتاب کردند».

مهاجمان تمامی شیشه های خوابگاه دختران را شکستند و با پرتاب پاره های اجر و سنگ چند دانشجوی را زخمی کردند.

پس از این وقایع دانشجویان کوی دانشگاه پزشکی، ساختمان مجاور کوی پسران، با مشاهده زخمی ها همگی به سمت کوی پسران امدند تا به مداوای مجروحان حادثه بپردازند. اما مهاجمان اقدام به ضرب و شتم دانشجویان کوی پزشکی نموده و تعداد زیادی از آنان را نیز مضروب کردند.

یکی از دانشجویان در حالی که اشک می ریخت گفت در مقابل چشمانش داشجویان مجروح بر روی زمین در میدان کوچک در مرکز محوطه کوی قرار داده شده بودند و هیچ کس امکان جابجائی انان را به مراکز درمانی نداشت.

هم چنین طبق خبرهای رسیده بیمارستان شریعتی از پذیرش دانشجویان زخمی خودداری کرده است.

یورش وحشیانه گزمگان ارتجاع به کوی دانشگاه تهران و دانشگاه اصفهان!

گزارش ها از ایران حاکیست که نیروهای امنیتی دولت ایران بامداد دوشنبه در پی تجمع اعتراض آمیز دانشجویان در خوابگاه دانشگاه تهران واقع در خیابان کارگر شمالی به آنجا یورش برده اند که به گفته شاهدان عینی در اثر تیراندازی نیروها تعدادی دانشجو زخمی و تعدادی نیز دستگیر شده اند.

همزمان در اصفهان نیز نیروهای دولتی به محوطه دانشگاه صنعتی اصفهان یورش برده اند که طی آن نیز دانشجویان هدف ضرب و شتم قرار گرفته اند و دانشگاه تحت محاصره قرار گرفته است.

یک شاهد عینی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با بی بی سی فارسی گفت که حدود ساعت سه صبح گروهی از دانشجویان کنار در کوی دانشگاه، خوابگاه دانشجویان دانشگاه تهران، تجمع کرده بودند و شعار می دادند که نیروهای گارد ویژه و انصار حزب الله وارد محوطه کوی و سپس تعداد زیادی از ساختمان ها شدند.

به گفته وی این نیروها ابتدا گاز اشک آور شلیک کردند و با استفاده از اسلحه وینچستر – یک نوع اسلح شکاری که ساچمه پرت می کند – تعداد زیادی از دانشجویان را زخمی کردند.

این دانشجو گفت که این نیروها سپس با شکستن در اتاق ها به ضرب و شتم دانشجویان پرداختند که تعداد زیادی زخمی شدند و تعداد زیادی را نیز با خود بردند. به گفته او در حمله به اتاق ها، مقدار زیادی از وسایل شخصی دانشجویان همچون کامپیوترهای شخصی تخریب شد.

وی گفت این عملیات از ساعت سه و نیم تا پنج صبح دوشنبه ادامه داشت و کوی همچنان در محاصره نیروهای امنیتی است.

این شاهد عینی گفت از تعداد زخمی ها و بازداشتی ها خبر ندارد اما وضعیت کوی را به شدت غیرعادی توصیف کرد و گفت دانشجویان شدیدا احساس نا امنی می کنند.

پیشتر در طول روز یکشنبه خبرگزاری رویتر گزارش داده بود که پلیس به یک گروه دو هزار نفره از دانشجویان که در دانشگاه تهران تظاهرات می کردند یورش برده است.

همزمان گزارش می رسد که پس از اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به نتایج اعلام شده در انتخابات طی آن برخی از نقاط دانشگاه از جمله تالارها و بانک ملی به آتش کشیده شد، نیروهای ضدشورش وارد دانشگاه شده اند و دانشجویان را هدف ضرب و شتم قرار داده اند.

براساس این گزارش ها برخی از دانشجویان دستگیر شده اند و دانشگاه تحت محاصره قرار گرفته است و از ورود افراد به دانشگاه جلوگیری می شود.

مرگ بر ديكتاتور چه شاه باشه چه دكتر
دوستان الان بچه ها از محوطه خوابگاه دانشگاه رازی كرمانشاه با من تماس گرفتند
جمعيت زيادی از دانشجوها در محوطه خوابگاه شهيد اشرفی دانشگاه رازی كرمانشاه در حال حاظر مشغول شعار دادن هستند
صدای شعارهاشون می آمد: مرگ بر ديكتاتور چه شاه باشه چه دكتر
می گفتند نيروهای ‌ضدشورش در بيرون از محوطه خوابگاه صف آرايی كردند و تهديد به ورود به دانشگاه كردند
لطفا منعكس كنيد

جشن فرخنده

برای: جوانان…
دوستی زنگ زد. صدایش می لرزید. بغضش ترکید. نتوانست رسا حرف بزند. اصرار داشت در یک جمله بگویم در ایران، در وطنمان چه اتفاقی افتاده است؟. گفتم، رهبری معظم تصمیم گرفتند حکومت اسلامی را جایگزین جمهوری اسلامی کنند. همه ما باید در این جشن فرخنده شرکت کنیم و از ژرفای دل و دیده شادمان باشیم..
این جوانانی که در خیابان های تهران و شهرستان ها کتک می خورند. با چهره های خونین بهت زده نگاه می کنند. آقای موسوی و کروبی و روحانیون مبارز که بیانیه می دهند ، گمان می کنند، می شود از جمهوریت نظام و رای ملت حمایت کرد. برای من مثل روز روشن است که 22 خرداد 1388 چهار ماه پس از سی سالگی انقلاب، عصر جمهوری در کشور ما به پایان رسید و آقای احمدی نژاد با تنفیذ ولایت مطلقه امر، آراء لازم را احراز کرد و پیروز شد. این پیروزی مبارک باد… البته هیچ جشنی بدون قربانی نمی شودو هر چقدر جشن بزرگتر باشد
قربانیان هم بزرگتر خواهند بود…
22 بهمن آغاز پیروزی انقلاب اسلامی بود و 22 خرداد ابتدای حکومت اسلامی…
سی سال عد د تامل انگیزی است. هم در تاریخ اسلام و هم در تاریخ انقلاب ، امام خمینی هم به سی سال اشاره کرده اند…
در عصر حکومت اسلامی که با مانور اقتدار پلیس و نیروهای امنیتی آغاز شد؛ رای و صندوق رای با صندوق کاغذ باطله چه تفاوتی دارد…
دوستم صدای گریه اش بلند شد. تلخ گریست.
.
سیدعطاءالله مهاجرانی

محسن امین‌زاده در گفتگو با موج سوم: اصلاح‌طلبان خواهان ابطال و تجدید انتخابات هستند
محسن امین‌زاده در گفتگو با خبرنگار «موج سوم»‌ ضمن ابراز تاسف از حوادث تلخ دو روز اخیر اظهار داشت: واکنش مردم در مقابل انتشار وارونه نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری باعث اعتراض مدنی و بدون خشونت گسترده‌ای در سطح کشور گردیده اما متاسفانه این اعتراض مدنی با اقدامات مسلحانه و بسیار خشن پلیس به خشونت گرایید.

وی افزود: ضرب و شتم شدید و خشونت‌بار مردم توسط پلیس باعث شد که تکان‌دهنده‌ترین صحنه‌ها از رفتار پلیس ایران در رسانه‌های جهان به نمایش گذاشته شود. نیروهای امنیتی شب گذشته ضمن تکرار رفتار بسیار خشن خود با مردم به جای اصلاح اشتباهات فاحش‌شان اقدام به دستگیری تعداد زیادی از فعالان سیاسی نمودند. واقعا این شیوه‌های خشونت‌بار ضمن مخدوش کردن اعتبار ملی باعث وهن نظام می‌گردد.

رئیس ستاد اصلاح‌طلبان حامی موسوی در پاسخ به سوال خبرنگار موج سوم درباره موضع اصلاح‌طلبان نسبت به نتایج انتخابات گفت: همه احزاب اصلاح‌طلب و بسیاری از جر‌یان‌های سیاسی رسمی کشور در شرایط کنونی یک خواسته مشترک دارند و آن هم ابطال و تجدید انتخابات است. این اقدام موثرترین اقدامی است که می‌تواند بار دیگر اعتماد مردم را نسبت به سلامت انتخابات و نظام انتخابی در ایران را تجدید نماید.

امین‌زاده درباره علت دستگیری بیش از ۱۲۰ نفر در شب گذشته گفت: ظاهرا بهانه پلیس کنترل تظاهرات خیابانی مردم از طریق دستگیری فعالان سیاسی بوده است. آنان اگر قدری تامل می‌کردند درمی‌یافتند که در این ماجرا مردم از فعالان سیاسی جلوترند و جمعیت انبوهی که در نقاط مختلف تهران در شهرهای مختلف کشور واکنش‌های گسترده‌ای علیه نتایج وارونه آرا داشته‌اند، عملا هیچ رابطه منسجمی با یکدیگر نداشته‌اند و این اعتراضات اقداماتی خودجوش، غالبا محلی و بدون سازمان‌دهی از سوی مردم است. نه افرادی که دستگیر شده‌اند و نه دیگر فعالان سیاسی در این واکنش ملت شریف ایران نقشی نداشته‌اند.

امین‌زاده همچنین در پایان ابراز امیدواری کرد مردم اعتراضات خود را به سمت فعالیت‌های جدی، مدنی و مسالمت‌آمیز سوق دهند و به این ترتیب مانع از سواستفاده خشونت‌طلبان از اعتراضات آنان شوند. پیشنهاد برگزاری اجتماع یا اجتماعات بزرگ حامیان موسوی در اعتراض به عدم سلامت انتخابات مطرح شده است که روش جانشین مسالمت‌آمیزی برای ابراز اعتراضات گسترده مردم علیه تقلب و اعلام وارونه نتایج انتخابات است.

بیانیه مشارکت، انتخابات را کودتای سیاسی خواند

در پی برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و اعلام نتایج شگفت آور آن جبهه مشاركت ایران اسلامی پس از جلسه دفتر سیاسی شنبه شب خود اطلاعیهای را تنظیم كرد كه به دلیل یورش نیروهای امنیتی به دفتر مركزی حزب و بازداشت غیرقانونی اعضای شورای مركزی و شاخه دانشجویی حزب امكان انتشار آن در ساعات پایانی روز شنبه فراهم نشد. متن این اطلاعیه كه روز یكشنبه صادر شده بدین شرح است:
به نام خدا
ملت شریف ایران،
حضور با شكوه و دوران ساز شما در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در روز 22 خرداد، نشانة عزمی ملی برای ایجاد تغییر و نجات ایران از پرتگاهی بود كه دولت نهم پیش روی كشور و ملت قرار داده است و می توانست نوید دهنده فردایی روشن برای ایران عزیز باشد.
ولی با كمال تأسف اعلام نتیجه شگفتی‌آور انتخابات حكایت از سناریوئی از پیش طراحی شده داشت كه به هیچ وجه برای مردم قابل تصور نبود و كودتائی انتخاباتی را نشان میداد . همانگونه كه در روزهای پایانی تبلیغات انتخاباتی اتفاقاتی به هم پیوسته نگرانی از چنین طرحریزی وسناریو پردازی را دامن میزد.
توقیف روزنامه‌های حامی مهندس موسوی، قطع كامل شبكه پیامك، اختلال در شبكه تلفن همراه، اخلال در پذیرش نمایندگان ناظر معرفی شده از سوی مهندس موسوی و همچنین ایجاد مانع در اعمال نظارت آنان در شمارش آرا در تعداد زیادی از شعب اخذ رأی، اقدامات ایذایی توسط نیروهای امنیتی علیه ستادهای انتخاباتی مهندس موسوی و عدم ارائه مجوز به همایشها و گردهماییهای حامیان ایشان، فیلتیرینگ كامل سایتهای اطلاع‌رسانی حامی مهندس موسوی در روز انتخابات، قطع كامل شبكه ارتباطی كمیته صیانت از آراء، و در نهایت اعلام عجولانه و دستپاچه نتایج از پیش تعیین شده به همان شكلی كه قبل از پایان رای گیری در رسانه های حامی دولت اعلام شده بود همه و همه نشاندهندة عزم جدی برای حاكم كردن خواست و اراده اقلیتی اقتدارگرا و قدرت طلب به جای رأی مردم است.
جبهه مشاركت ایران اسلامی ضمن پوزش از شما ملت ایران از آن جهت كه علیرغم همه تمهیدات به سبب قانون شكنی های دست اندكاران انتخابات سو فشارها و تضییقات دستگاههای دولت نتوانسته است از رأی شما صیانت و حفاظت نماید اعلام میدارد كه از نظر این حزب انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تماما مخدوش و غیر قابل دفاع است و لذا از متصدیان امر خواستار ابطال انتخابات، برخورد قانونی با متخلفان و برگزاری مجدد انتخابات تحت نظارت كامل ملت و نمایندگان قانونی نامزدهای انتخابات است.
همه دلسوزان ایران میدانند كه این فرایند به هیچ عنوان به صلاح كشور نخواهد بود از این رو از همه آنان می خواهیم كه تلاشی ملی را برای توقف این روند، سامان داده و امید و نشاط و همبستگی ملی را به جامعه ایران بازگردانند.
جبهه مشاركت ضمن اینكه دولت و مسئولین انتخابات را مسئول شرائط بوجود آمده میداند از همه هواداران خود میخواهد با هوشیاری كامل اعتراضات خود را در چارچوب های مدنی ساماندهی نمایند و از اقداماتی كه می تواند منجر به تنش و تشنج گردد پرهیز نمایند تا مسئولین وضع موجود نتوانند با ایجاد فضای امنیتی و پلیسی و جو سركوب اصل مسئله و خواست شما را كه ابطال انتخابات است به محاق برند.
جبهه مشاركت ایران اسلامی

آمار واقعي انتخابات 22 خرداد لو رفت؛ موسوي با 21 ميليون راي، رئيس‌جمهور منتخب ايرانيان است

يك منبع آگاه در اتاق تجميع ستاد انتخابات كشور فاش كرد كه بر اساس آراي واقعي مردم، ميرحسين موسوي رئيس‌جمهور منتخب ايرانيان است و تمام آراي اعلام شده از سوي وزارت كشور، ساختگي و از پيش تعيين شده است.
اين منبع مطلع به «موج سوم» خبر داد كه وقتي مسئول ستاد انتخابات وزارت كشور اولين نتايج آرا را اعلام كرد، تنها نتايج 500 هزار راي به اتاق تجميع ستاد انتخابات رسيده بود و آنچه از سوي كامران دانشجو اعلام شد، هيچ ربطي به جمع‌بندي آرا تا آن لحظه نداشت.
به گفته‌ي اين منبع دولتي، تمام 9 بيانيه وزارت كشور از قبل تهيه و تنظيم شده بود و اعداد و ارقام اعلام شده توسط يك نرم‌افزار جعل شده است. اين نرم‌افزار ميزان آراي اعلامي در هر مرحله را طوري بين شعبات اخذ راي تقسيم مي‌كند كه آراي اعلام شده واقعي به نظر بيايد؛ حال آنكه نتايج اكثر صندوق‌ها و صورتجلسه‌ها در كميته صيانت از آراي ستاد موسوي موجود است و عدد آراي موسوي و احمدي‌نژاد در صندوق‌هاي مشخص قابل جعل نيست.
اين منبع حاضر در اتاق تجميع ستاد انتخابات كشور در نهايت اعلام كرد كه طبق آراي واقعي گردآوري شده در اين ستاد، آقاي ميرحسين موسوي با كسب 3/21 ميليون راي معادل 2/57 درصد كل آرا رئيس‌جمهور منتخب ملت ايران است و نفرات بعدي به ترتيب محمود احمدي‌نژاد با 5/10 ميليون راي معادل 28 درصد كل آرا، محسن رضايي با 7/2 ميليون راي معادل 2/7 درصد آرا و مهدي كروبي با 2/2 ميليون راي معادل 6 درصد كل آرا هستند.
اين منبع همچنين ميزان واقعي مشاركت مردم در انتخابات را 4/37 ميليون معادل 81 درصد كل واجدين شرايط و ميزان آراي باطله را نيز 600 هزار راي معادل 6/1 درصد كل آرا ذكر كرد.
بدين ترتيب رئيس‌جمهور منتخب ملت ايران كسي جز ميرحسين موسوي نيست و همانطور كه آقاي موسوي نيز در مصاحبه مطبوعاتي جمعه شب تاكيد كردند، نتيجه متفاوتي كه از سوي وزارت كشور دولت احمدي‌نژاد اعلام شده، همانند آمارهاي رئيس دولت در ايام انتخابات، دروغين و تقلبي است.

موسوی: به مخالفت مدنی ادامه دهید

هموطنان عزیز،
از سراسر كشور اخبار بسیاری در مورد وقوع اعتراض نسبت به نتایج اعلام شده برای انتخابات اخیر به اینجانب می رسد. اطمینان دارم كه این واكنش ها نه به خاطر شخص من، بلكه از سر نگرانی نسبت به روش جدیدی از زندگی سیاسی است كه دارد بر كشور ما تحمیل می شود. اقداماتی كه در طی این چند روز شاهد آن بوده ایم تا كنون در جمهوری اسلامی سابقه نداشته است. اگر مردم با اضطراب تحولات فعلی را دنبال می كنند به خاطر نگرانی شدیدی است كه نسبت به در خطر قرار گرفتن دستاوردهای عظیم انقلاب خود دارند.
كسانی كه با تخلفات بسیار نتایج غیرقابل باوری را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام كردند اینك در صدد تثبیت آن نتایج و شروع دوره ای جدید از تاریخ كشور ما هستند. اینجانب در طول انتخابات به كرات از خطرات قانون گریزی سخن گفتم وتاكید كردم كه چنین شیوه ای ممكن است به استبداد و دیكتاتوری بیانجامد، و امروز ملت ما در نقطه ای قرار گرفته است كه این دورنما را لمس می كند.
ما به عنوان كسانی كه به نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی آن پایبندیم، اصل ولایت فقیه را یكی از اركان این نظام می دانیم و حركت سیاسی را در جارچوب های قانونی دنبال می كنیم، امیدواریم روند آتی حوادث نادرست بودن این برداشت را نشان دهد. در عین حال هشدار می دهیم كه در این كشور هیچ یك از كسانی كه به انقلاب اسلامی علاقه دارند چنین روندی را نخواهند پذیرفت. این چیزی است كه خون صدها هزار شهید ما را به مسئولیت پذیری در قبال آن فرا می خواند.
مردم عزیز
اینجانب امروز طی نامه ای تقاضای خود را مبنی بر ابطال نتایج انتخابات اخیر به شورای نگهبان ارائه كردم و این كار را تنها راه حل برای بازگشت اعتماد عمومی و حمایت مردم از دولت می دانم. توصیه موكد و مجدد این خدمتگزار شما آن است كه به صورت مسالمت آمیز و با رعایت اصل عدم برخورد ؛ مخالفت های مدنی و قانونی خود را در سراسر كشور ادامه دهید.
ما از مسئولان درخواست كرده ایم كه مجوز برگزاری یك راهپیمایی بزرگ در تمامی شهرهای كشور به ما داده شود تا در طی آن مردم فرصتی برای نمایش مخالفت خود با شیوه برگزاری انتخابات و نتایج آن پیدا كنند. موافقت مسئولان با این امر می تواند بهترین راه حل برای مهار هیجانات فعلی باشد.
از رنگ سبز كه نماد معنویت و آزادی و عقلانیت دینی و مداراست و شعار الله اكبر كه حاكی از ریشه های انقلابی ماست دست بر نداریم. این رنگ و شعاری است كه همچنان وحدت بخش صفوف ملت ما و بهترین وسیله ارتباط دل ها و خواسته های ما با هم خواهد بود. متاسفانه تلاش گسترد
ه ای برای قطع تمامی امكاناتی ارتباطی ما با هم صورت می گیرد و به این نكته توجه نمی شود كه قطع این مجاری تنها منجر به آن خواهد شد كه واكنش های موجود از شكلی هدفمند و مهار شده تغییرماهیت پیدا كند و خدای ناكرده به حركات كور تبدیل شود. اطمینان دارم كه خلاقیت شما راه حل های ارتباطی جدید و موثری را پایه ریزی خواهد كرد تا بتوانیم از اقدامات خود نتایجی مفید به حال كشور و نظام و انقلاب بگیریم.
به عنوان یك علاقه‌مند، به نیروی انتظامی توصیه می كنم از برخورد خشن با حركت های خودجوش مردم خودداری كند و اجازه ندهد كه اعتماد مردم نسبت به این نهاد ارزشمند خدشه دار شود. این مردم برای احقاق حقوق خود و حقوق شما در صحنه حاضر شده اند و برادران و خواهران شما هستند. قدرت نیروهای نظامی و انتظامی كشور ما همواره در وحدت آنها با مردم بوده است، و در آینده نیز چنین خواهد بود.
به امید روزهای بهتر
24خرداد ۱۳۸۸
میر حسین موسوی

کروبی: محمود احمدی نژاد را رییس جمهور ایران نمی دانم

خبرنامه امیرکبیر: در پی تقلب های گسترده در انتخابات ریاست جمهوری، مهدی کروبی در دومین بیانیه خود در مورد این انتخابات تقلبی اعلام کرد احمدی نژاد را رئیس جمهور نمی داند. مهدی کروبی همچنین در بیانیه خود واکنش های خود جوش مردم نسبت به این تقلب ها را نشان دهنده آگاهی دانست.

متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ ایران
واکنش های خود جوش شما به اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نشان دهنده آگاهی و تعهد شما نسبت به ایران اسلامی و عدم مشروعیت نتیجه اعلام شده برای انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ است گرچه می دانید و می دانیم که اگر امکان داشت این واکنش ها از راههای قانونی و در چارچوب های مدنی انجام می شد از مطلوبیت بیشتری برخوردار بود. اما در حال با توجه به حضور آگاهانه شما مطمئن باشید نامزدهای مورد علاقه شما در این دوره انتخابات از حق خود و شما کوتاه نخواهند آمد . نتیجه اعلام شده انتخابات برآمده از دو انحراف اساسی در مسیر تاریخ انقلاب است.

اول: انحراف از جمهوریت نظام که نقطه شروع ان برگزاری دومین انتخابات مجلس خبرگان رهبری در سال ۱۳۶۹ و رد صلاحیت گسترده یاران امام (ره) پس از رحلت بنیان گذار جمهوری اسلامی بود و این انحراف سبب شد جمهوری مورد نظر امام مخدوش شود و امروزه حتی افرادی که در این انحراف مقصر بودند از آن آسیب می بینند و کار به جایی رسیده که از کلیت جمهوری اسلامی، هر دو رکن جمهوریت واسلامیت با این انتخابات و اعلام نتایج مخدوش ان زیر سوال رفته است.
دوم: انحراف از اصلاحات که با فرصت سوزی و از دست دادن خودخواهانه موقعیت های بی نظیری که ملت ایران در حوادث پس از دوم خرداد ۱۳۷۶ در اختیار ما قرار داده بود شروع شد با سوء مدیریت و اجازه مصادره ان توسط نااهلان و سود جویان منتهی به انتخابات مجلس هفتم و سپس تشکیل دولت نهم که مهم ترین مخالف اصلاحات در سال ۱۳۸۴ و تثبیت او در سال ۱۳۸۸ گردید. من بار دیگر اعلام می کنم انتخاباتی که با حضور پرشور ملت ایران برگزار شد نباید وسیله سوء استفاده قرار گیرد و نتایح اعلام شده بر این انتخابات نامشروع و دولت برآمده از ان فاقد وجاهت ملی و صلاحیت اجتماعی است و از اینرو آقای محمود احمدی نژاد را رییس جمهور ایران نمی دانم. اما از ان جایی که به اصل نظام جمهوری اسلامی باور راسخ دارم و این نوع انتخابات را تعریض به میراث و راه امام می دانم و از ان جایی که هنوزم به ظرفیت نهادهای قانونی در جمهوری اسلامی باور دارم از شورای نگهبان می خواهم با ابطال انتخابات و در راستای خواست به حق ملت واکثریت مردم بار دیگر این انتخابات را تجدید نماید و این بار به حق ، از آرای مردم پاسداری کند. بدیهی است این راه حل برای برون رفت از وضع موجود و اتمام حجتی با نهادهای حقوقی و قانونی می باشد. فارغ از قضاوت من درباره برخی از اعضای تاثیر گذار شواری نگهبان و عوامل تاثیر گذار پشت صحنه ان به ملت عزیز ایران عرض می کنم که ضمن اعلام نظرات صریح خود درباره عدم مشروعیت نتایج انتخابات از ظرفیت های قانونی موجود بهره ببرند و از نیروی انتظامی و امنیتی می خواهم حقوق شهروندی منتقدان و معترضان را رعایت نمایند و نگذارند با انتشار تصاویر موحش و موهن در رسانه های خارجی موجبات وهن نظام جمهوری اسلامی فراهم آید و بدانند که شکرانه بیرون اوردن اقای محمود احمدی نژاد از صندوق های رای ضرب و شتم مردم، دستگیری و تهدید امنیتی فعالان سیاسی واجتماعی و ایجاد جو امنیتی در کشور نیست. همچنین به دولت و دست اندرکاران هم یادآوری می نمایم که قطع وسایل ارتباط جمعی، سایت ها، موبایل ها، پیامک ها و تلویزیون ها در شان جمهوری اسلامی که همواره مورد تایید حضرت امام (ره) بوده است نمی باشد. کار به جایی رسیده است که حتی از انتشار اطلاعیه ها و بیانیه های اینجانب در روزنامه ها و حتی روزنامه اینجانب خودداری می شود و مطبوعات مورد تهدید قرار می گیرد.
اینجانب با تاکید بر هویت مستقل و اصلاح طلبانه خود درخواست ابطال این انتخابات منحرف شده را به نام صیانت از ارای شما پیگیری نموده و در صورتی که دولت و شورای نگهبان بر ان اصرار داشته باشد، تصمیمات خود را در اطلاعیه های بعدی به اطلاع ملت بزرگ ایران خواهم رسانید. نمایش غیر قانونی امروز از سوی آقای احمدی نژاد که خود را قبل از تایید انتخابات و رسیدگی به شکایات، رییس جمهور منتخب نامیده است نیز پرده دیگری از این نمایش مضحک است.
در پایان ضمن تشکر مجدد از حضور آگاهانه شما در صحنه، به ملت شریف و جوانان غیور این سرزمین توصیه می نمایم که با حضور خود در صحنه و مراقبت از تحولات جاری ارامش را حفظ نمایند تا بهانه به دست غوغا سالاران، انحصار طلبان و سرکوب گران ندهند.
والسلام علیکم
مهدی کروبی – ۲۴ /۳ /۸۸

اعلامیه روابط عمومی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران درباره انتخابات رسوا!
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف ایران،
در پی انتخابات رسوای اخیر که در محافل سیاسی داخل و خارج از آن به عنوان کودتای نرم علیه مردمسالاری و جمهوریت در ایران یاد می کنند، اقتدارگرایان حاکم در اقدامی وقیحانه در سطح وسیعی اقدام به دستگیری فعالان سیاسی منتقد و مخالف دولت کرده اند. شب گذشته نیروهای ناشناس به منزل مسکونی آقای بهزاد نبوی مراجعه کرده و بدون ارائه هرگونه حکم یا مجوز قانونی ایشان را بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل کرده اند. همچنین در حرکتی مشابه و سازمانیافته تعداد زیادی از اعضای حزب مشارکت از جمله آقای دکتر میردامادی دبیرکل حزب و دکترمحمد رضا خاتمی، دکتر رمضانزاده و … دستگیر و دفتر مرکزی حزب پلمب شده است..
همزمان کنترل و سانسور مستقیم و بی سابقه ای بر مطبوعات و روزنامه های کشور اعمال شده است. سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران ضمن محکوم کردن شدید دستگیری فعالان سیاسی و محدودیت های بی سابقه اخیر این گونه اقدامات را نشانه وحشت و نگرانی مفرط اقتدارگرایان حاکم از بازتاب کودتای خود علیه مردمسالاری و جمهوریت نظام جمهوری اسلامی می داند. بی شک موج دستگیری فعالان سیاسی خطای بزرگ دیگری در ادامه بدعت و خطای مصادره آراء مردم در انتخابات رسوای دهم است.
ما اکیداً هشدار می دهیم که روند قهقرای سلسله خطاها و اشتباهات فاحش می تواند کیان نظام و کشور را با تهدیدهای سنگینی مواجه سازد. ما به اقتدارگرایان حاکم هشدار می دهیم به خود آیند و برای حفظ قدرت و تحقق امیال حقیر خود سرنوشت نظام و ملت ایران را به بازی نگیرند. ما از همه احزاب و فعالان سیاسی، شخصیت ها و چهره های با سابقه انقلاب و به ویژه مراجع عالیقدر و عالمان و روحانیون آزاده می خواهیم در برابر موج بدعت بی سابقه ای که این روزها می رود تا دستاوردهای باقیمانده از انقلاب را به تاراج برده و به استحاله نظام جمهوری اسلامی به نظامی خودکامه بینجامد واکنش نشان داده اجازه ندهند میراث امام این گونه آسان و به رایگان به باد داده شود.

روابط عمومی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران
«مردمک»
۲۴ خرداد ۱۳۸۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا