مسایل سیاسی روز

حزب کمونیست مصر: به مبارزه انقلابی علیه “فرصت طلبی “و نیروهای دست راستی – فاشیستی دینی ادامه می دهیم

حزب کمونیست مصر با تاکید بر ادامه مبارزه انقلابی در کنار مردم فقیر، کارگران ، کشاورزان و تمامی زحمتکشان مصری خود را همراه با جوانان آزادیخواه وانقلابی (قلب تپنده این مبارزات) می داند….. ما درکنار انقلابی های اصیل و همراه با آنان بر آنیم که تاتحقق اهداف انقلاب (آزادی/کرامت انسانی/عدالت اجتماعی) از پای ننشینیم. در این راه با آنچه که در توان داریم به همراه انقلاب و انقلابی ها به راه خود ادامه خواهیم داد.

حزب ما اعلام می دارد:” ما در کنار تمامی نیروهای انقلابی ملی درتظاهرات وراه پیمایی های مسالمت آمیزمردمی فردا و روزهای اینده شرکت نموده و خواهان انتخابات ریاست جمهوری (پیش از موقع) و شعار(سرنگونی حکومت اخوان المسلمین ودستیابی به هدف های انقلاب) را سر می دهیم.
ما هر گز در پی گفتگو با نیروهای ارتجاعی و فاشیست ودست راستی (مسئولان واقعی به خون کشیدن مردم در خیابانها) نیستیم. اینا ن مسئول پی ریزی وتثبیت قانون اساسی هستند. قانونی که نابرابری اجتماعی و دینی و ازبین بردن حقوق طبقه کارگر و فقرا در آموزش و بهداشت و مسکن نهادینه خواهد کرد.
حزب کمونیست مصر خشونت اعمال شده توسط نظام وحکومت را محکوم می نماید. اینان ضمن جلوگیری از برآورده شدن هدف های انقلاب؛ اقدام به بازداشت و قتل انقلابی ها نموده و به آدم ربایی و تجاوز دست می زنند. مسئولیت نابسامانی اوضاع اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی کشور به عهده حکومت است.
حزب کمونیست همچنان بر حضور خود در صحنه انقلاب تاکید نموده و خواهان ادامه جنبش اعتراضی و مسالمت آمیز مردم در خیابانها و میادین می باشد. ما با هرگونه زمینه سازی برای سرکوب انقلابی ها تحت پوشش “مذاکره برای جلوگیری از خشونت”مخالف هستیم. ما با تمامی برنامه ریزی های فرصت طلبانه برای نجات طبقه حاکم بر کشور و در راس آن “اخوان المسلمین” مخالف بوده و معتقد هستیم این طبقه دارای خصوصیات استبدادی و فاشیستی می باشد.
حزب کمونیست مصر، از تمامی نیروهای مدنی علاقمند به انقلاب و انقلابی ها برای اتحاد و جلوگیری از تقرقه دعوت می نماید. ما با اتحاد خود می توانیم مردم مصررا برای تحقق آزادی، کرامت انسانی وعدالت اجتماعی و قصاص خون شهدا یاری نماییم.
زنده باد مصر
زنده باد انقلاب
زنده باد مبارزه مردم مصر

حزب کمونیست مصر
12 بهمن ماه 1391
31 ژانویه 2013

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا